تبلیغات
پارس پیما - طرز تهیه اکبر جوجه اصل
 
 
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدكننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن كیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
طرز تهیه اکبر جوجه اصل
نوشته شده در شنبه 9 مرداد 1395
ساعت : 11:01 ق.ظ
نویسنده : علیرضا احمدی



طرز تهیه اکبر جوجه اصل

طرز تهیه اکبر جوجه اصل

شاید کمتر کسی باشد که به شمال ایران سفر کند و آوازه غذای لذیذ اکبر جوجه را نشنیده باشد,حاج علی اکبر کلبادی ابداع کننده غذای اکبر جوجه و موسس رستوران های اکبر جوجه در خطه مازندران است که این غذای خوش طعم نیز از اسم ایشان گرفته شده,برای تهیه اکبر جوجه دستور های بسیار زیادی وجود دارد اما امروز در آشپزخانه زیبازن طرز تهیه اکبر جوجه اصل را برای شما در نظر گرفتیم.

 

طرز تهیه اکبر جوجه اصل

مواد لازم:

جوجه مرغ یک کیلو

رب انار دو پیمانه

لیمو ترش یک کیلو

برنج 4 پیمانه

روغن مایع سه پیمانه

نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه اکبر جوجه اصل

 

طرز تهیه:

اصل این غذا با جوجه کوچک درست میشود اما اگر در دسترس شما نبود از مرغ هم میتوانید استفاده کنید.جوجه ها را به مدت دو ساعت یا بیشتر در آبلیمو و نمک بخوابانید,ماهیتابه مناسبی که بزرگ و تقریبا گود باشد آماده کنید و درون ماهیتابه روغن بریزید تا داغ شود,جوجه ها را روی روغن بچینید,جوجه ها شروع به آب انداختن میکنند,اجازه دهید آب جوجه ها بخار شود و سپس در روغن دو طرف جوجه ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.پس از سرخ شدن آن ها را در ظرف مناسب سرو قرار دهید و با رب انار نوش جان کنید,همراه با اکبر جوجه معمولا پلو زعفرانی سرو میشود که معمولا بصورت کته است,پلو ساده یا کته زعفرانی را تهیه و همراه با این غذا نوش جان کنید.

 

در اکبر جوجه اصل از پیاز و زعفران برای تهیه جوجه ها استفاده نمیشود اما اگر مایل بودید به سلیقه خودتان اضافه کنید.اصل غذای اکبر جوجه باید در روغن سرخ شود اما اگر در رستورانی برای تهیه اکبر جوجه, جوجه ها را به سیخ کشیده و کباب کردند تعجب نکنید!

 

اکبر جوجه را در یک روز تعطیل برای اعضای خانواده تان تهیه کرده و به همراه دوغ نوش جان کنید.


:: مرتبط با: آشپزی ,
:: برچسب‌ها: اکبر جوجه ,
 



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
شادی شنبه 9 مرداد 1395 12:59 ب.ظ
سلام
ممنون از دستور پخت این غذای خوشمزه. این نکته رو هم اضافه کنم که در شمال مرغا خوب تغذیه می شن و هوای خوب و نگهداری سالم باعث خوشمزه شدن گوشتشسون می شه ولی تو تهران مرغا خیلی بدمزه هستن و باید چاشنی های مخصوصی برای خوش طعم شدنش بکار برد.
Alexa Booster شنبه 9 مرداد 1395 12:35 ب.ظ
Alexa Booster
بهبود رتبه الکسا
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر